Cutremure stiri: 502

Energia termică centralizată a ajuns deja în 5 instituţiile medicale din capitală

10 oct. 2015,, 11:15   Societate
3768 0

Foto: bzi.ro

“Termoelectrica” S.A. a început furnizarea energiei termice centralizate. Instituţia este cel mai important furnizor de energie termică din Municipiul Chişinău. În prezent 5 obiective cu menire medicală, dar şi 4 agenţi economici din capitală au fost conectaţi la agentul termic. Printre acestea sunt: Spitalul de Copii Nr.1şi Colegiul Naţional de Medicină. Conectarea lor a fost efectuată imediat în urma solicitărilor gestionarilor.

Serviciul Dispecerat General al “Termoelectrica” S.A monitorizează parametrii tehnici ai consumatorilor conectaţi şi asigură buna funcţionare a echipamentelor tehnologice în întreg sistemul centralizat de alimentare cu energie termică.

Datele operative privind pregătirea către perioada de încălzire 2015-2016 sunt prezentate. Până în prezent au fost realizate 12 tipuri de lucrări tehnice printre care:

încercări la presiune a reţelelor termice intercartiere, reparaţia staţiilor de pompare, schimbarea reţelelor termice ş.a. Lucrările au fost efectuate 100 % în toate sectoarele, dar şi suburbiile Municipiului Chişinău.

“Termoelectrica” S.A este gata să asigure cu energie termică toate instituţiile, dar şi blocurile locative conectate la sistemul centralizat din moment ce acestea vor face o solicitare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав