Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Sturza: Fiți atenți la băiatul nesăbuit de la Fălești!

12 oct. 2015,, 12:35   Politică
17990 25
Стурза: Остерегайтесь безумного мальчика из Фалешт!
Foto: vedomosti.md
Omul de afaceri Ion Sturza, fost prim-ministru al Moldovei, a chemat oamenii să fie precauţi cu Renato Usatîi, întrucît activitatea primarului de Bălţi riscă să arunce Moldova în haos, relatează NOI.md.

Omul de afaceri îi dă și o apreciere lui Usatîi: „Fără multă școală, lipsit de scrupule și rațiune, prieten cu guleaiul nesăbuit și cu lumea interlopă”.

„Dorința sa de a se ocupa de «politică» s-a născut din supărarea față de Vlad Filat. Cică, după jocul de-a relația cu Rusia, l-a abandonat, în favoarea lui Șor, dîndu-i ultimului BEM și AIC. Miza să ia Calea Ferata, dar și aici «proliot». Greșeala fatală a lui Filat, dar și supărare fatală pentru Renato. Din supărare și cancan nu construiești un proiect politic. Doar umpli cu rahat o țară întreagă…”, s-a arătat convins Sturza.

Acesta mai menţionează: „Trenul cu bani rusești, care îl lovise cîndva, a cam plecat din gara lui, la primărie e nevoie de răbdare, bani și pricepere… Așa că «facem ce e mai simplu – luăm puterea, devenim țar al „vseia” Moldova». Renato știe că multă lume cunoaște foarte bine traseul lui de la vagabond la «om de afaceri respectat». Cine, cum, cînd... Miroase mai al dracului decît rahatul împrăștiat de el prin Chișinău! Dar lui nu-i pasă… Гулять так гулять!”.

Fostul prim-ministru le adresează un apel concetăţenilor: „Moldoveni, nu vă prindeți în hora rahatului, riscați să fiți infestați. Cu băieții aceștia ne scufundăm rău de tot. Mai este vreo scăpare? Sau, poate, vorba lui Andrei Pleșu „Țară tristă plină de umor”?
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?