X 
Cutremure stiri: 506

Timp de o săptămînă vama a cîştigat peste două milioane de lei

12 oct. 2015,, 15:30   Societate
3084 0
Таможня заработала более двух миллионов леев за неделю
Foto: noi.md
Pe parcursul ultimelor şapte zile vameşii au înregistrat 109 încălcări şi au aplicat amenzi în valoare de peste 250 de mii de lei, relatează NOI.md.

Astfel, timp de o săptămînă au fost eliberate peste 8707 viniete, care au adus bugetului de stat un venit de peste două milioane de lei. De asemenea, au fost înregistrate 22 de cazuri de prezentare a vinietei expirate, fapt sancţionat cu amenzi în valoare de peste 53 de mii de lei.

Peste 60 de mii de automobile, 16 mii de camioane şi circa 2 mii de autobuze au traversat frontiera de stat a Moldovei în ambele direcţii în perioada 5-11 octombrie. Cel mai mare flux de unități auto a fost înregistrat în punctele de trecere: Sculeni (circa 14 mii de mijloace de transport, Leușeni (13 410 unităţi) şi Giurgiulești (11 980 de unităţi).

În weekend vameşii au prevenit cinci tentative de transportare frauduloasă a bunurilor de larg consum și au depistat două cazuri de declarare neautentică a mărfurilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав