X 
Cutremure stiri: 502

Liderii coaliţiei de guvernare pledează împotriva alegerilor parlamentare anticipate

15 oct. 2015,, 10:30   Politică
2247 3
Foto: siapress.ru
Liderii partidelor membre ale AIE-3 s-au pronunţat împotriva desfăşurării alegerilor anticipate. Această poziție a fost exprimată de către politicieni miercuri, 14 octombrie, în cadrul forului public.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a declarat că "alegerile anticipate, pe fundalul situaţiei actuale, vor induce ţara în haos".

"Posibil, cineva îşi doreşte anume aceasta. Vedem că unii protestatari de la Parlament recurg la provocări, încearcă să destabilizeze situaţia", a spus Filat.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, a declarat că "acum este important de menţinut stabilitatea în ţară, în următorii trei ani de asigurat eficienţa guvernării, de definit termenii şi de realizat reforme".

"O alternativă sînt alegerile anticipate. Însă această alternativă este inadmisibilă în actuala situaţie internă, internaţională şi regională. Cu certitudinea de 90%, putem afirma că alegerile vor conduce la crearea unui focar de tensiune, care, la sigur, va apărea după denunţarea Acordului de asociere cu UE şi federalizarea Moldovei. Toate acestea vor urma după alegeri", a subliniat Lupu.

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, a declarat că "în rezultatul alegerilor anticipate, la putere vor veni cei care nu doresc binele ţării şi al poporului".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав