Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4130

PLDM va fi condus în continuare de Streleț

15 oct. 2015,, 15:49   Politică
4378 1
ЛДПМ возглавит Валерий Стрелец
Foto: realitatea.md
Partidul Liberal Democrat va fi condus în continuare de prim-vicepreședintele formațiunii, Valeriu Streleț, a declarat președintele partidului Vladimir Filat.

În cadrul unei luări de cuvânt înainte de procedura de vot privind retragerea imunității sale, Filat a adus acuze grave la adresa ooligarhului Vladimir Plahotniuc, pe care l-a acuzat că prin intermediul instituțiilor pe care le controlează, Procuratura Generală și Centrul Național Anticorupție, șantajează toți politicienii din țară și a orchestrat dosarul împotriva sa.

Totodată, el a îndemnat cetățenii să „nu mai recunoască instituțiile statului aflate sub controlul lui Plahotniuc”, în special Procuratura Generală și Centrul Național Anticorupție.

Pe de altă parte, el i-a îndemnat pe colegii săi de partid să „fie luptători în continuare”.

„De azi înainte Partidul Liberal Democrat va fi condus de domnul Valeriu Streleț”, a declarat Filat, lăsând de înțeles că fracțiunea parlamentară ar trebui să „lupte” cu „mafia lui Plahotniuc”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав