X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4130

Streleţ: nu voi pleca de bună voie din funcţia de premier

15 oct. 2015,, 18:56   Politică
5264 5
Foto: realitatea.md
Nu voi pleca de bună voie din funcţia de premier, a declarat în această seară premierul liberal-democrat Valeriu Streleţ.

„Nu am dreptul să abandonez oamenii într-o perioadă destul de complicată. Va trebui să lupt împreună cu colegii din Guvern care înţeleg ce înseamnă guvernare”, a declarat Streleţ.

Anunţul a fost făcut în seara zilei de joi, după ce Parlamentul i-a retras imunitatea parlamentară liderului PLDM Vladimir Filat. Acesta este acuzat de complicitate la fraudele bancare de la Banca de Economii a Moldovei.

„A fost un spectacol cusut cu aţă albă. Am convingerea că Vlad Filat este capabil să se apere şi sunt sigur că va reuşi”, a comentat Streleţ. Prin acţiunea de astăzi din Parlament, Streleţ a declarat că are „sentimentul că mi s-au dezlegat mâinile”.

Filat a anunţat în plenul Parlamentului că transmite şefia PLDM lui Streleţ. Valeriu Streleţ este membru al PLDM din decembrie 2007. În prezent deţine funcţia de premier al Republicii Moldova. Parlamentul Moldovei a votat cu 52 de mandate programul de guvernare şi membrii Cabinetului de Miniştri, condus de Valeriu Streleţ, la 30 iulie 2015.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав