X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Lupu confirmă: Plahotniuc l-a sunat pe Streleț pentru a-i transmite un simplu mesaj

29 oct. 2015,, 16:30   Politică
18592 13

Lupu confirmă: Plahotniuc l-a sunat pe Streleț pentru a-i transmite un simplu mesaj
Foto: protv.md

Liderul PD, Marian Lupu, susține că fostul său coleg de partid, omul de afaceri Vlad Plahotniuc l-a sunat pe Valeriu Streleț sîmbăta trecută. Potrivit politicianului, Plahotniuc ar fi vrut să-i ceară premierului să renunțe la învinuirile aduse la adresa sa, notează NOI.md.

„Ex-colegul nostru de partid, domnul Plahotniuc într-adevăr a încercat să ia legătura cu domnul Streleț pentru a-i transmite un simplu mesaj că, odată cu plecarea domniei sale din politică, din partid și din structurile de conducere, învinuirile la adresa sa nu mai au rost și că privește foarte stupid atacurile la persoană pe care premierul le-a făcut în zilele de joi și vineri. Ăsta a fost unicul motiv”, a explicat Lupu.

„Cred că le este greu colegilor din PLDM să accepte adevărul pe care l-a văzut o societate întreagă”, a adăugat Lupu.

Totodată, politicianul a menționat că joia și vinerea trecută mai mulți colegi din PD au încercat să ia legătura cu Valeriu Sterleț pentru a discuta despre situația creată, dar fără rezultat.

„Domnul Candu cu greu a reușit să vorbească cu premierul, însă i-a vorbit rece. Practic nu s-a produs niciun dialog”, a relatat Marian Lupu.

Astăzi, Valeriu Streleț a declarat că era pregătit de faptul că s-ar putea să fie demis, întrucît acum cîteva zile i-a telefonat Vlad Plahotniuc, dar nu i-a răspuns la telefon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?