Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Teatrele din capitală invită la noi premiere în luna noiembrie

1 noi. 2015,, 12:00   Societate
3408 0

Foto: casino-sinaia.ro

În luna noiembrie, iubitorii de teatru sînt așteptați la spectacole în premieră, dar și la cele deja mult îndrăgite, notează NOI.md.

Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” a pregătit un amplu repertoriu pentru ultima lună de toamnă. Chiar din 1 noiembrie, Teatrul își așteaptă publicul la unul dintre cele 14 spectacole pregătite, printre care „Cu bunelul ce facem?”, „Țara papagalilor”, „Cerere în căsătorie”, „Angajare de clovn”. Pe lîngă acestea, spectatorii sînt invitați la trei premiere: „Hoțul”, „Amor în stil italian” și „Un cuplu ciudat”.

Pentru cei mai mici spectatori, Teatrul „Licurici” a pregătit 12 piese. Reprezentările vor începe la 1 noiembrie cu spectacolul „Frumoasa adormită” și se vor încheia în această lună cu spectacolul „Pomul lui Goriță”. Pe lîngă aceste spectacole, copiii vor putea urmări și „Frumoasa adormită”, „Sarea în bucate”, „Doctorul Aumădoare!”.

Spectacolele „Take, Ianke și Cadîr”, „Pomul Vieții”, „Nunta de aur” vor putea fi urmărite împreună cu încă alte 9 spectacole, la Teatrul „Mihai Eminescu”. Pentru luna noiembrie, Teatrul a pregătit și o premieră pentru spectatori, fiind vorba de piesa „Casa de pe graniță”.

Teatrul „Guguță” a pregătit pentru cei mai mici spectatori nouă spectacole, printre care „Cocoșelul neascultător”, „Motanul încălțat”, „Căprița-Ștrengărița”. Acestea vor fi prezentate în perioada 1-29 noiembrie.

Teatrul „Luceafărul” a pregătit, pentru luna noiembrie, spectacole atît destinate copiilor, cît și celor maturi. Copiii vor putea urmări oricare dintre cele cinci spectacole: „Prințesa și porcarul”, Frumoasa și bestia”, „Fata babei și fata moșneagului” și multe altele. Maturii vor putea urmări „Steaua fără nume”, „Romeo și Julieta”, „Livada de vișini” și alte 10 spectacole.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?