X 
Cutremure stiri: 506

Eurovisionul, o metoda sigură de a ajunge renumit

10 dec. 2015,, 15:30   Showbiz
1028 0
Евровидение – верный путь к известности
Foto: tochka.net
Examinînd lista participanților înscriși în concursul Eurovision 2016 la etapa națională, se poate observa că numele majorității concurenților sînt necunoscute publicului. Pentru aceștia, Eurovisionul este o șansă de a ajunge renumiți peste noapte.

Intervievați de NOI.md, unii concurenți recunosc acest lucru și speră ca visul lor să devină realitate. Printre aceștia se numără și Chris Maroo (Olga Crîșmaru), care va evolua cu piesa „Tonight”. Este pentru prima dată cînd participă la o astfel de competiție. „Fiind o interpretă în devenire, concursurile de acest gen sînt ca niște trepte pe care ar trebui să le treacă fiecare. Cu cît mai multe concursuri, cu atît mai multe realizări”, a declarat Olga.

În lista participanților figurează și Diana Brescan cu piesa „Till the end”. Aceasta își încearcă puterile deja pentru a treia oară în etapa națională a Eurovisionului, însă nu se dă bătută și e gata să lupte pentru cîștiga popularitate. „Am hotărît să particip și în acest an pentru că îmi place acest concurs. Cred că este un bun mod de autopromovare, mai ales pentru tinerii artiști”, a mărturisit Diana, intervievată de NOI.md.

Timpul va arăta dacă vor reuși sau nu să devină interpreți celebri. Nouă însă nu ne rămîne decît să urmărim concursul și să vedem cine va avea onoarea să reprezinte Republica Moldova în Suedia.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав