X 
Cutremure stiri: 506

A fost lansat remake-ul hitului „De-aș avea” (VIDEO)

17 dec. 2015,, 11:17   Showbiz
4346 0

Алекс Каланча Бэнд и Кэтэлин Жосан запустили новую песню (ВИДЕО)
Foto: acasatv.md

Cîntecul „De-aș avea”, scris pe versurile lui Mihai Eminescu și devenit șlagăr al anilor 70-80 din secolul trecut, a fost îmbrăcat într-o haină nouă în urma unei frumoase colaborări dintre Alex Calancea Band și Cătălin Josan. Potrivit autorilor, noua piesă a fost creată „cu dragoste și recunoștință pentru maeștrii Anatol Chiriac și Ștefan Petrache”, relatează NOI.md.

„Este un remake al celebrei piese de origine basarabeană scrise de minunatul Anatol Chiriac pe versurile marelui Eminescu și interpretat de Ștefan Petrache cu aproape 40 de ani în urmă”, scrie Cătălin Josan pe pagina sa de Facebook.

„Este o mare onoare că ne-a fost încredințată această piesă, iar videoclipul este un modest omagiu pentru cei pe care îi consider certe valori ale culturii românești: Ștefan Petrache și Anatol Chiriac. Prin urmare, am decis ca noi să nu figurăm deloc în acest videoclip și cu greu l-am convins pe domnul Petrache să fie protagonistul, deoarece acest proiect este, înainte de toate, unul de suflet”, a continuat interpretul.

Videoclipul piesei a fost regizat de Octavian Malai și a costat patru mii de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав