Cutremure stiri: 502

Trupa „Elle”, pe punctul de a se retrage din Eurovision

18 dec. 2015,, 12:30   Showbiz
1357 0

Trupa „Elle”, pe punctul de a se retrage din Eurovision
Foto: globearenas.se

La scurt timp după ce producătoarea trupei „Elle”, Alla Donțu, a anunțat modificările din componența formației și înlocuirea piesei „Tare” cu melodia „Extaz” la etapa națională a Eurovisionului, aceasta vine să declare că sînt pe punctul de a se retrage din concurs, notează NOI.md.

Pe motivul schimbărilor făcute, organizatorii par să nu accepte participarea „Elle” în concurs. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alla Donțu a explicat întreaga situație creată, cerînd ajutorul și susținerea publicului.

„Oferim demersul cu citate din Regulamentul ESC 2016, care înțelege clar că prezența noastră în show-ul lor e un plus de valoare, dar cu toate astea, cred, prima dată în viață, ei s-au gîndit să fie «corecți», condiționînd cumva retragerea noastră, deși regulamentul lor, de fapt, are o groază de lacune, e suficientă o simplă lectură… De aia a și fost ușor sa identificăm punctele care sînt în favoarea rocadei pieselor (vedeți DEMERSUL) și această decizie (daca și-o asumau) nu ar fi fost una care le-ar fi luat «pagoanele» (epoleții – n.r.), poate dimpotrivă, decizia asumată le-ar oferi credibilitate și, de ce nu, rating și imagine! În situația creată, sîntem pe punctul de a ne retrage din acest concurs. Decizia finală nu este (încă) luată. Mai avem o zi la dispoziție, pentru a cîntări și a ne-o asuma. Și dacă e să jucăm după regula Eurovisionului, 50 la sută votează publicul. Au trecut mai mult de 24 de ore. Toți tac”, scrie producătoarea.

„Comitetul organizatoric Eurovision Moldova a hotărît să nu accepte schimbarea piesei, pentru că acest lucru contravine Regulamentului”, a declarat membrul Comitetului de organizare a Eurovisionului în Moldova, Leonid Melnic, pentru Kankan.md.

Reamintim că în cadrul preselecțiilor la etapa națională a concursului Eurovision 2016, printre participanți s-a înscris și trupa „Elle” cu piesa „Tare”, membrele acesteia fiind Natalia Barbu, Dara și Tania Cergă. La scurt timp, Tania Cergă a fost înlocuită cu o interpretă din România, iar piesa – cu una nouă, intitulată „Extaz”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав