Cutremure stiri: 506

Piesa „Extaz” nu poate participa la Eurovision Moldova 2016

18 dec. 2015,, 17:00   Showbiz
1214 0

Piesa „Extaz” nu poate participa la Eurovision Moldova 2016
Foto: ea.md

Cererea trupei „Elle” de a participa la etapa națională cu o nouă piesă, nu cu cea cu care s-a înscris inițial, a fost respinsă de către Comitetul de organizare al „Eurovision Song Contest 2016” (ESC), informează NOI.md.

Producătoarea Alla Donțu a făcut publică decizia Comitetului organizatoric, unde este argumentată decizia de respingere a piesei „Extaz”: „În procesul deliberărilor, Comitetul de organizare a constatat că Regulamentul competiției prevede expres că «pentru înscrierea în concurs candidații pot depune cererea de înregistrare și materialele audio pe suport CD pînă în data de 7 decembrie 2015, ora 17.00»”. Totodată, membrii Comitetului de organizare a ESC 2016 au ajuns la concluzia că înlocuirea unei piese cu alta înseamnă, de fapt, aplicarea la concurs a unei noi piese muzicale după expirarea termenului limită stabilit. Astfel, în rezultatul dezbaterilor, cu vot unanim, Comitetul de organizare a decis respingerea solicitării înaintate de Dvs.”.

Organizatorii le-au recomandat să înlocuiască persoana retrasă din colectivul muzical cu o altă solistă, ceea ce corespunde prevederilor Regulamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав