X 
Cutremure stiri: 502

Guz și Kapushon, într-un concert de sărbători la Filarmonică

21 dec. 2015,, 17:15   Showbiz
990 0
Guz & Kapushon выступят на праздничном концерте
Foto: kp.md
Pe 22 decembrie, în sala Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” va avea loc un concert cu ocazia sărbătorilor de iarnă, susținut de interpreți autohtoni, printre care Guz și Kapushon, informează NOI.md.

Zinaida Julea, surorile Osoianu, Cătălin Josan, Mariana Bulicanu, Igor Cuciuc, Catharsis, Tania Cergă, Cristina Pintilie, Guz&Kapushon, Igor Rusu, Viola, Plăieșii, Andrei Glavan, Tany Vander împreună cu Orchestra Fraților Advahov și Alex Calancea Band vin să încînte publicul la concertul „Sanie cu Zurgălăi – frumos cîntă artiștii tăi”.

„În ajunul sărbătorilor de iarnă, venim cu un concert de excepție alături de Alex Calancea Ban și cele mai în vogă vedete de la noi. Vă așteaptă surprize plăcute și o atmosferă de sărbători ca în povești!”, a scris pe pagina sa de Facebook Orchestra Fraților Advahov.

Concertul va începe la ora 18.00.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав