Cutremure stiri: 506

Trupa „Gîndul Mîței” lansează un nou videoclip (VIDEO)

22 dec. 2015,, 13:00   Showbiz
938 0

Trupa „Gîndul Mîței” lansează un nou videoclip
Foto: moldova.org

Astăzi, formația „Gîndul Mîței” lansează un nou videoclip pentru piesa „Îngera”. În anul care vine, trupa va împlini 20 de ani de activitate și, cu această ocazie, membrii ei au decis să producă un videoclip teatral, relatează NOI.md.

În videoclip, solistul trupei, Nicu Țarnă, va apărea în cîteva roluri, atît de înger, cît și de șobolan. „Îngera” este una dintre piesele incluse în ultimul album „Generația în blugi”.

Lansarea videoclipului va avea loc la Paparazzi Cafe&Karaoke, începînd cu ora 16.00.

„Gîndul Mîței” este o formație rock din Chișinău, înființată în anul 1996. Membrii acesteia sînt absolvenți ai conservatorului, unde s-au și cunoscut, în afară de Nicu Țărnă, care a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Facultatea Teatru, Regie și Film. Componența formației s-a schimbat destul de des din momentul apariției sale. Pînă în prezent, formația a lansat trei albume studio și un EP. Cea mai recentă lansare este cea a albumului „Generația în Blugi” – pe 10 aprilie 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав