X 
Cutremure stiri: 502

Care sînt așteptările interpreților autohtoni de la anul 2016

22 dec. 2015,, 17:30   Showbiz
3328 0

Care sînt așteptările interpreților autohtoni de la anul 2016
Foto: femeia.ro

Anul 2015 este pe final, iar în cîteva zile, la ușa fiecăruia va bate anul 2016. Anul care se sfîrșește a avut și bune, și rele, lasîndu-ne speranța că cel viitor va fi mai prosper. Solicitați de NOI.md, Aura, Zinaida Julea, Tania Cergă, Ion Suruceanu, Pasha Parfeny și Valeriu Moruz ne-au spus ce-și doresc cel mai mult de la anul care vine.


Aura: „Oricît de banal ar suna, dar aș vrea să fie pace pe pămînt. Mă sperie toate evenimentele recente din lume. Este mai groaznic decît furtul miliardului. Nu am crezut că voi ajunge să trăiesc astfel de timpuri, să fie o astfel de atmosferă. Din acest motiv îmi doresc cel mai mult să fie pace!”.



Zinaida Julea: „Nu-mi doresc multe – doar sănătate. De la o vreme îmi dau seama că sănătatea e cel mai de preț lucru! Atunci cînd omul e sănătos, vine și inspirația, și cîntece noi poți să lansezi și să faci ceea ce poți mai bine”.


Tania Cergă: „Mi-aș dori să fie totul bine. Să fiu creativă, să călătoresc, pentru că nu prea am apucat să o fac în ultima vreme. Și, ca fiecare om, îmi doresc să fiu fericită”. Fiica Taniei, Izel, i-a cerut lui Moș Crăciun un ponei.



Ion Suruceanu: „Ca oricare cetățean care își iubește țara, îmi doresc în primul rînd stabilitate, liniște, pace. Ne-am săturat de atîtea nevoi care vin una peste alta! Poate că anul care vine într-adevăr o să ne aducă stabilitate politică, socială și economică. Personal îmi doresc sănătate. Dacă o voi avea, voi putea realiza, împreună cu prietenii mei, multe lucruri. La fel, să aduc buna dispoziție tuturor celor care au nevoie de ea”.



Pasha Parfeny: „Îmi doresc ca întreaga mea familie să fie sănătoasă. Noi toți să avem parte de o țară mai bună decît în anul 2015. Să fim mai puțin corupți, să devenim mai buni și mai culți. Eu personal mi-aș dori să călătoresc mai mult și să reușesc să-mi realizez visele”.



Valeriu Moruz (Brio Sonores): „În anul care vine aș vrea să fim mai buni, să întreprindem cît mai multe lucruri frumoase și să fim mai pozitivi. Un lucru important e să ne sunăm și să ne vizităm mai des părinții, să le spunem cît de mult îi iubim și apreciem. Să petrecem cît mai mult timp alături de cei dragi”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав