X 
Cutremure stiri: 502

Piesa „Extaz” este coloana sonoră a unui film

24 dec. 2015,, 17:15   Showbiz
849 0

Композиция „Экстаз” является саундтреком к фильму
Foto: facebook.com

Buclucașa piesă „Extaz” curînd va avea un videoclip. Totodată, aceasta este coloana sonoră a unui film documentar, informează NOI.md.

Într-un interviu pentru portalul ea.md, producătoarea muzicală a formației „Elle”, Alla Donțu, a declarat că la momentul actual se lucrează asupra unui videoclip pentru piesa „Extaz”, care, posibil, va fi filmat pînă în luna februarie a anului 2016.

„Ne pregătim pentru un videoclip, care va fi, cred eu, despre toate femeile pe care le-am putut cunoaște vreodată sau pe care nu le-am cunoscut niciodată. Ca un răsunet sau un strigăt al inimii”, a mărturisit producătoarea, precizînd că piesa are trei variante: în rusă, în engleză și în română.

„Piesa este coloana sonoră a unui film la care se lucrează momentan. Este un film documentar despre femeile din perioada postsovietică”, a specificat Alla Donțu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав