X 
Cutremure stiri: 502

Arsenium dezvăluie motivul destrămării trupei „O-Zone”

26 dec. 2015,, 16:30   Showbiz
1821 0

Арсениум раскрыл причину распада группы «O-Zone»
Foto: jurnal.md

Interpretul autohton Arsenium dezvăluie adevăratul motiv pentru care astăzi nu mai există formația „O-Zone”. Artistul a oferit detalii într-un interviu acordat unui portal din Rusia, relatează NOI.md.

Întrebat care sînt relațiile acestuia cu foștii membri ai trupei „O-Zone”, Radu Sîrbu și Dan Bălan, acesta a dezvăluit și adevăratul motiv al destrămării trupei:

„Cu Radu Sîrbu am rămas în relații foarte bune. Comunicăm des și, de cîte ori sînt în România, ne străduim să ne întîlnim. Prietenesc și cu familia acestuia. Are o soție minunată, două fiice, iar în curînd va avea și un băiețel. Mai mult decît atît, ne leagă și anumite momente de creație. Deocamdată nu voi vorbi despre ele. În ceea ce-l privește pe Dan Bălan – drumurile noastre s-au despărți din momentul în care s-a desființat formația. Mult timp nu am vorbit despre acest subiect, dar nu văd motivul să mai tac. Eu nu-l consider pe Dan un om bun. Mereu mi se pune întrebarea care totuși este adevăratul motiv pentru care s-a desființat formația. Acum sînt gata să răspund deschis: ea s-a desființat din cauza lui Dan, acest om ne-a trădat”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав