Cutremure stiri: 502

Anastasia Iacub, dezamăgită de concursul Miss World 2015

12 ian. 2016,, 17:30   Showbiz
1426 2

Anastasia Iacub, dezamăgită de concursul Miss World 2015
Foto : allfun.md

Anastasia Iacub, reprezentata Republicii Moldova la concursul internațional de frumusețe Miss World 2015, a rămas dezamăgită. A depus tot efortul și multă muncă ca să revină acasă cu titlul onorific, însă toate acestea nu au fost de ajuns, notează NOI.md.

Într-un interviu acordat portalului ea.md, Anastasia și-a împărtășit impresiile după participarea la concurs: „Nu simt împlinire sufletească, fiindcă m-am dezamăgit mult. Nu știu cîtă muncă trebuie să depui pentru a cîștiga. Am fost destul de activă în concurs. Le-am povestit participantelor din alte țări despre tradițiile din Moldova, populație, bucate, însă Moldova nu este luată în seamă”.

Anastasia susține că acest concurs a fost unul obiectiv și bine organizat, iar ea cu ușurință a putut face față orarului încărcat: „Toate etapele au fost interesante, nu am întîmpinat nimic greu. Am avut o mulțime de repetiții și ne-am pregătit de ele foarte bine”.

Participanta afirmă că pe parcursul perioadei în care s-a aflat în China, și-a făcut o mulțime de prietene în rîndul concurentelor sale, cu care ține legătura pînă în prezent. A rămas plăcut impresionată de locurile frumoase din China, ceea ce nu poate spune și despre populația și limba vorbită acolo.

După experiența căpătată în acest concurs, Anastasia este hotărîtă să-și facă o cariera în modeling.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав