Cutremure stiri: 506

Două piese ale unor interpreţi moldoveni, în topul celor mai bune 250 de melodii din istoria Eurovisionului

13 ian. 2016,, 11:30   Showbiz
1605 0
Две молдавские песни вошли в список 250 самых популярных композиций "Евровидения"
Foto: globearenas.se
Două piese interpretate de cântăreții moldoveni pe scena concursului Eurovision s-au clasat în topul celor mai bune 250 de melodii din istoria competiției. Este vorba despre cântecele "Run away" și "O mie".

Piesa "Run away", interpretată de Sun Stroke Project și Olia Tira a ajuns pe locul 199. Artiștii au reprezentat Moldova la Eurovision în anul 2010 și au ocupat poziția 22 în concurs.

Cea de-a doua melodie, clasată pe locul 212 din 250, este "O mie" a cântăreței Aliona Moon. La competiția muzicală din 2013, ea s-a situat pe locul 11.

Topul celor mai bune 250 de piese din istoria Eurovisionului este condus de interpreta Loreen. În 2012, ea a reprezentat Suedia și a fost marea câștigătoare a ediției din acel an.

Cea mai bună melodie care a reprezentat România este "Playing with fire", interpretată de Paula Seling și Ovi. Piesa se află pe locul 109 în top.

Piesa "A million voices", cântată de interpreta din Rusia Polina Gagarina a ajuns pe locul nouă în clasament.

Topul celor mai bune piese din istoria concursului Eurovision este întocmit pentru al optulea an consecutiv şi, de fiecare dată, este actualizat cu piese noi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав