Cutremure stiri: 505

Cînd s-ar putea întîlni Trump cu Zelenski

19 sep. 14:15   Externe
8 ore in urma 1617 1

Fostul lider american și candidat republican la președinție Donald Trump a declarat că s-ar putea întîlni cu liderul ucrainean Vladimir Zelenski săptămîna viitoare, în timpul vizitei acestuia în Statele Unite.

„Probabil, da”, a declarat Trump, citat de Reuters. El nu a precizat exact unde și cînd va avea loc întîlnirea sa cu Zelenski.

Alte amănunte candidatul la președinția SUA din partea Partidului Republican nu a exprimat.

După cum se menționează în publicația presei occidentale, în ultimele luni, alți lideri mondiali care vizitează SUA pentru reuniuni la nivel înalt s-au întîlnit, de asemenea, cu Trump.

Anterior, coordonatorul pentru comunicații strategice în cadrul Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, John Kirby, nu a putut confirma întîlnirea lui Zelenski cu președintele american Joe Biden în marja săptămînii la nivel înalt a Adunării Generale a ONU, care va avea loc în perioada 24-30 septembrie.


Președintele ucrainean Vladimir Zelenski va vizita SUA deja săptămîna viitoare. Se preconizează că acest lucru se va întîmpla pe 24 septembrie. Acolo el va merge cu planul victoriei Ucrainei și va lua parte la reuniunea Consiliului de Securitate al ONU de la New York.

1
1
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав