Cutremure stiri: 502

Arsenium a dezvăluit ce relații îl leagă cu Sati Kazanova

25 ian. 2016,, 11:30   Showbiz
5134 0

Foto: jurnal.md

De la prima apariție a lui Arsenium alături de interpreta rusă Sati Kazanova, se vehiculează că cei doi au o relație. Dacă au sau nu o legătură amoroasă și cum trebuie să fie fata care îi va cuceri inima pentru totdeauna, Arsenium a povestit în cadrul unui interviu, relatează NOI.md.

„Într-adevăr, atunci cînd doi artiști lucrează împreună, le este foarte greu să se rețină, mai ales dacă fata e frumoasă și băiatul parcă nu arată rău. Însă, conștietizînd faptul că relațiile la serviciu sînt interzise, noi ne-am abținut. Maximum ce a fost între noi – îmbrățișări, pupici pe obraz și un flirt ușor”, a afirmat Arsenium într-un interviu acordat postului Russkoe Radio.

Cu toate acestea, interpretul a recunoscut că în trecut a avut relații cu colegele de scenă și cu dansatoarele sale: „Dacă te îndrăgostești, nu ai ce face! Însă toate acestea au avut loc în trecut, acum nu mai procedez astfel. Știu că romanele la locul de muncă sînt interzise categoric”.

Întrebată cum ar trebui să fie femeia care ar putea să-i devină soție, acesta a răspuns: „Trebuie să fie o femeie înțeleaptă, cu un bun simț al umorului și, desigur, frumoasă. Dar principalul e să știe să-l facă pe bărbat fericit”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав