X 
Cutremure stiri: 504

Bivol: Loviturile lui Beterbiev sînt beton, dar majoritatea au fost blocate

13 oct. 14:20   Sport
5 ore in urma 1715 0

Boxerul rus de origine moldovenească Dmitri Bivol susține că a dat lovituri mai precise într-o luptă cu un alt rus Artur Beterbiev pentru titlul de campion mondial absolut de box la categoria grea mică, în care Bivol a pierdut prin decizie majoritară și a fost deposedat de titlul de campion mondial WBA.

Lupta a avut loc sîmbătă la Er-Riad, înj care Bivol a suferit prima înfrîngere din carieră, iar Beterbiev a adus lupta pentru prima dată la decizia juriului.

Răspunzînd la întrebări într-un interviu expres după luptă, Dmitri Bivol a remarcat că, în opinia sa, majoritatea loviturilor lui Artur Beterbiev au aterizat pe bloc, menționînd că adversarul său a avut lovituri foarte grele, în special cu mîna dreaptă.

Potrivit acestuia, din toate loviturile pe care le-a luat a rezultat un mic hematom sub ochi. El a recunoscut că a mai întîlnit o astfel de putere izbitoare mai înainte.


În același timp, el crede că i-a dat lovituri mai precise adversarului său.

Boxerul a recunoscut că avea un plan pentru a-l împiedica pe Beterbiev să lovească ca într-o țintă în verticală.

Potrivit acestuia, în jurul rundei a opta s-a mișcat mai activ.

„Undeva o persoană se poate obișnui cu ceea ce faci în opt runde, apoi trebuie să schimbi puțin ceva”, a subliniat boxerul rus de origine moldovenească.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав