X 
Cutremure stiri: 506

Doi concurenți se retrag din etapa națională a concursului Eurovision

2 feb. 2016,, 18:15   Showbiz
1170 0
Два конкурента покинули национальный этап музыкального конкурса «Евровидение»
Foto: facebook.com
Doi concurenți din cei 24 care au trecut în etapa semifinalei naționale a Eurovisionului se retrag din concurs. Este vorba despre trupa „Elle” și interpreta Ecaterina Cojocaru, informează NOI.md.

În pofida faptului că trupa „Elle” se regăsește printre cei 24 de concurenți ce au trecut în semifinală, producătoarea acestora a declarat că renunță să participe în continuare. „Noi nu participăm și nu vrem să facem declarații. Chipurile sîntem în concurs cu «Tare», dar asta nu ne interesează”, a declarat Ala Donțu pentru promotime.md.

La rîndul său, Ecaterina Cojocaru, care cînta împreună cu băieții din „Litesound”, afirmă că la baza deciziei de a se retrage stau motive personale.

Reamintim că semifinala etapei naționale a Eurovisionului va avea loc pe 23 februarie – prima etapă, și pe 25 februarie – a doua etapă. Marea finală va avea loc pe 27 februarie. La Stockholm, Moldova va evolua în prima semifinală .
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав