X 
Cutremure stiri: 506

Zdob și Zdub, despre planurile pentru timpul apropiat

17 feb. 2016,, 17:15   Showbiz
2791 0
«Zdob și Zdub» о ближайших планах
Foto: circles.md
Formația „Zdob și Zdub” a pășit în noul an cu noi concerte și turnee peste hotarele țării. În prezent ei organizează concerte în Rusia și România, dar și acasă – în Moldova. La ai săi 20 de ani de activitate, formația își bucură fanii cu o nouă compilație, notează NOI.md.

Este vorba despre albumul „20 de veri”, unde și-au găsit locul atît piese mai noi, cît și dintre cele de pe primele albume. Printre cele mai vechi melodii se numără și unele apărute în anul 1993, pe o demo-casetă.

După concertele din România și Rusia, Zdob și Zdub va concerta pe 28 februarie la Atrium Concert Hall – „The Best of Zdob și Zdub”.

În primăvara anului curent, formația se pregătește de un concert acustic alături de un cvartet de coarde. Ei vor mai interpreta o piesă împreună cu artistul Evgheni Grişkoveţ. Printre planurile „zdubilor” se numără și participarea la concertul în memoria lui Anatoli Krupnov, la Crocus City Hall. Băieții susțin că nu au timp de plictiseală.

„Planuri avem multe, însă nu trebuie să ghicim, dar să muncim pe măsura puterilor. Nu trebuie să ne relaxăm și totul va fi bine”, a menționat solistul formației, Roman Iagupov, într-un interviu pentru kp.ru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав