X 
Cutremure stiri: 506

Viola povestește mai multe detalii despre piesa sa pentru Eurovision 2016

23 feb. 2016,, 16:42   Showbiz
3324 0

Виола раскрывает подробности своего выступления на «Евровидении 2016»
Foto: acasatv.md

În seara de 23 februarie are loc prima semi-finală a etapei naționale „Eurovision 2016”, iar printre participanți se numără și interpreta Viola cu piesa „In the name of love”. Nu a fost o piesă scrisă special pentru acest concurs, însă a fost scrisă anume pentru Viola, a povestit aceasta în cadrul unei emisiuni televizate, relatează NOI.md.

„Era o piesă scrisă pentru mine, text Vica Demici, melodia era a mea, iar aranjamentul muzical de Alex Calancea Band. Această piesă este un blues. Știu că sunt standarde în acest concurs, însă trebuie să ne ferim de stereotipuri. Eurovisionul este un moment de promovare și vreau să mă prezint foarte bine”, menționează Viola.

Potrivit acesteia, pe scena Eurovisionului, interpreta nu va organiza nici un show, va fi o imagine cu care Viola va „dialoga”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав