X 
Cutremure stiri: 506

Emilia Russu este cea de-a opta participantă la finala națională Eurovision 2016

24 feb. 2016,, 10:10   Showbiz
3332 0

Emilia Russu este cea de-a opta participantă la finala națională Eurovision 2016
Foto : trm.md

Celor șapte finaliști desemnați ieri, 23 februarie, în cadrul primei semifinale a etapei naționale Eurovision 2016, se alătură și interpreta Emilia Russu. Aceasta a fost salvată de public în urma televotingului desfășurat pe parcursul dezbaterilor post-Eurovision, informează NOI.md.

Punctajul acumulat în seara zilei de ieri nu i-a permis să se califice în rîndul celor șapte finaliști, ea acumulînd doar 151 de puncte. Însă pe parcursul post-dezbaterilor, telespectatorii i-au acordat 162 de voturi, oferindu-i astfel șansa să ajungă și ea în marea finală.

Reamintim că pe 23 februarie a avut loc prima semifinală a etapei naționale Eurovision 2016, unde au fost desemnați primii opt finaliști. A doua semifinală se va desfășura pe 25 februarie. Reprezentantul Republicii Moldova la Stockholm va fi ales pe 27 februarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав