Cutremure stiri: 506

Pavel Stratan, implicat intr-un scandal

1 mar. 2016,, 16:52   Showbiz
3095 0

Pavel Stratan, implicat intr-un scandal
Foto: unica.md

Ministerul Sanatatii al Republicii Moldova, impreuna cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si Uniunea Europeana a apelat la serviciile Atelierului lui Sergiu Prodan, pentru un spot social care si-a propus sa schimbe perceptia si atitudinea cetatenilor fata de consumul excesiv de alcool. Acesta este al treilea din cadrul Campaniei Nationale de comunicare "Cu mintea treaza".

Arhicunoscutele versuri din piesa "Eu beu" au fost utilizate in acest spot pentru a transmite mai bine mesajul, acestea insotind si descriiind tot ce se petrece in filmulet.

Ca reactie la acest spot, Pavel Stratan a publicat pe contul sau de Facebook o postare in care se arata indignat de faptul ca textul sau a fost folosit intr-un asemena context.

Pavel Stratan sustine ca nu a permis nimanui niciodata sa foloseasca aceste versuri, dupa cum marturiseste intr-o postare recenta:


Sergiu Prodan a raspuns printr-un comentariu, in care ii reaminteste artistului ca ei ar fi avut o intelegere verbala, dar care a fost facuta acum doi ani, specificand ca s-au pastrat toate cerintele si indicatiile acestuia privind utilizarea versurilor din melodia sa.

Regizorul spotului, Viorel Mardare, a venit si el cu o explicatie:

Totusi, Pavel Stratan sustine ca nu a permis nimanui niciodata sa foloseasca aceste versuri, dupa cum marturiseste intr-o postare recenta:

Producatorul Sergiu Prodan vine cu o explicatie referitor la acest subiect:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав