X 
Cutremure stiri: 506

Moldoveanul Iustin Racu este singurul cetăţean străin care a participat la Balul Vienez din Bulgaria (FOTO)

3 mar. 2016,, 13:15   Showbiz
3827 0
Молдаванин Иустин Раку – участник Венского бала в Болгарии (ФОТО)
Foto: trm.md
Tânărul moldovean Iustin Racu a fost singurul cetăţean străin care a fost invitat la Balul Vienez din capitala Bulgariei. Evenimentul care a avut loc la sfârşitul lunii februarie a reunit atât elita din ţară gazdă, cât şi personalităţi cu renume mondial. Conaţionalul nostru originar din satul Lozova, Străşeni, se mândreşte cu faptul că a participat la această manifestare de mare amploare pentru al treilea an consecutiv.

Solicitat de către TRM.MD, Iustin a remarcat că pentru a treia oară trăiește visul vienez pe rafinatele ritmuri de vals ale lui Strauss.

„Selecția candidaturii mele m-a surprins și mă face să mă simt mândru, întrucât luptam pentru o cauză frumoasă, la fel, sunt mândru de faptul că sunt singurul străin care a participat la acest bal”, a subliniat tânărul.

Potrivit lui, Clubul vienez din Sofia a organizat acest bal cu un scop caritabil pentru a 17-a oară. „Anul acesta, elita Sofiei adunată la bal, a donat o sumă destul de mare pentru două organizații care se ocupă de copiii străzii, copii rămași în voia sorții”, a povestit Iustin Racu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав