X 
Cutremure stiri: 506

Anastasia Lazariuc: Cel mai greu îmi este să cînt acasă

3 mar. 2016,, 17:15   Showbiz
7677 0

Anastasia Lazariuc: Cel mai greu îmi este să cînt acasă
Foto: infomoldova.net

De cîte ori se întoarce în Moldova, amintirile o învăluie, iar sufletul îi tremură de emoții. Anastasia Lazariuc povestește în cadrul unei emisiuni cum e să revii mereu pe meleagurile natale și să-ți deschizi sufletul pentru cei de acasă, notează NOI.md.

„De fiecare dată, cel mai greu îmi este să cînt acasă, pentru că acolo sînt toate amintirile din trecutul meu, acolo m-am format și mi s-au întîmplat cele mai frumoase și cele mai tragice momente din viața mea. Acasă e acasă! Întotdeauna mă strădui să nu plîng pe scenă, dar publicul nu mă lasă, sînt ca o carte deschisă. Artiștii din România știu: sînt mereu foarte bine primiți acolo, publicul de la Chișinău este unul minunat, sensibil, foarte atent și m-am mirat că la cîtă sărăcie e acolo, sala a fost arhiplină”, a mărturisit Anastasia Lazariuc la „Răi da' buni”, de la Antena Stars.

Interpreta susține că succesul este o bucurie pentru ea, dar, în același timp, și o povară: „Cu fiecare treaptă pe care o urci, ai o responsabilitate mai mare, oamenii așteaptă și mai mult. Cînd am venit din Moldova în România, pentru mine a fost o provocare. Pentru mine nu există granițe, eu mă simt foarte bine și aici, și acolo”, a mărturisit interpreta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав