X 
Cutremure stiri: 506

Lazariuc despre copiii săi: Sînt cel mai frumos lucru care a putut să mi se întîmple

6 mar. 2016,, 15:00   Showbiz
4870 1
Лазарюк о своих детях: Они – лучшее, что у меня есть
Foto: perfecte.md
„Orice mamă este mîndră de copiii săi. Mă bucur mult că sînt la casele lor, că sînt fericiți, că au familiile lor. Cred că sînt cel mai frumos lucru care a putut să mi se întîmple”, a declarat interpreta Anastasia Lazariuc, povestind despre copiii săi în cadrul unei emisiuni, notează NOI.md.

Interpreta susține că a trecut prin momente grele în viața sa și s-a temut că nu se va descurca. Atunci cînd s-au mutat din Moldova în România, a fost nevoită să înceapă totul de la zero, de una singură. Însă a reușit să treacă cu brio peste toate greutățile vieții. În prezent este mîndră de copiii săi și de nepoți.

„Nepoții mei fac sport, pian, chitară, tot ce pot să facă în afară de școală. În timpul săptămînii practic nu am cum să-i văd și ne vedem la sfîrșit de săptămînă sau în vacanțele lor. Nu mă lasă să le citesc poveștile din cărți. Sînt foarte curajoși și sîntem ca niște prieteni. Nu am voie să le duc ciocolate”, a menționat Anastasia Lazariuc.

Despre fiica sa artista povestește cu încîntare: „Ileana este foarte familistă, cînd era mai mică, era mai rebelă. Este foarte maternă, stă deasupra copiilor ei ca o cloșcă, se ocupă de dimineață pînă seara de ei. Ea și-a dorit ceea ce nu a avut în copilărie și s-a căsătorit devreme. Singurul lucru pe care îl regret este că nu am avut norocul să am timp și să stau cu ei atît cît stau ei cu copiii lor”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав