Cutremure stiri: 506

Lidia Isac se pregătește intens pentru evoluția sa de la Stockholm

22 mar. 2016,, 15:15   Showbiz
3506 1
Лидия Исак серьезно готовится к выступлению в Стокгольме
Foto: hociu.ua

După ce a reușit să cucerească publicul de acasă, reprezentanta Republicii Moldova la Stockholm, la Eurovision 2016, Lidia Isac încearcă să cucerească întreaga Europă.


În prezent, interpreta se află în febra pregătirilor pentru marele eveniment din 10 mai, relatează NOI.md.

Lidia și-a îndreptat toate forțele asupra concertelor de promovare pe care le susține acum și pregătește minuțios showul de la Stockholm. În luna aprilie, ea va concerta la Amsterdam, Londra, Moscova și asta după ce a cîntat pe scena Eurovisionului din România, în etapa finală din acest an, în calitate de oaspete.

Piesa „Falling Stars” este difuzată pe cîteva posturi de radio din Europa, iar la scurt timp, interpreta, împreună cu echipa pe care o are în spate, urmează să filmeze un videoclip pentru promovarea în spațiul virtual și vor înregistra o versiune acustică a piesei.

Potrivit Lidiei, pentru Stockholm se pregătesc multe surprize, showul și ținuta scenică vor suferi modificări, perfecționîndu-se.

Lidia Isac va urca pe scena Eurovisionului în prima semifinală, pe 10 mai.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав