Cutremure stiri: 502

Nelly Ciobanu: Sînt perfecționistă și asta uneori nu e prea bine

22 mar. 2016,, 17:45   Showbiz
3414 0
Нелли Чобану: Я перфекционистка, но не всегда это хорошо
Foto: 1tv.ru

Nelly Ciobanu a revenit de curînd dintr-un miniturneu din Italia, unde a concertat alături de interpretul autohton Vitalie Dani.


Entuziasmată, Nelly este gata de noi colaborări muzicale și noi lansări, notează NOI.md.

„Am fost la Padova, unde am avut un spectacol frumos cu Vitalie Dani. Au fost foarte mulți moldoveni, italieni și români, a fost un public minunat. În program am avut piesele noastre și doar două-trei șlagăre semnate de altcineva”, a menționat Nelly Ciobanu în cadrul unei emisiuni televizate.

În prezent, artista colaborează cu cîțiva compozitori de acasă, precum Sandu Gorgos, Smally, dar, totodată, este în așteptarea unor piese pe care le-a comandat în București și Belarus. „Sînt perfecționistă și asta uneori nu e prea bine. Acum am rugat să mi se scrie cîteva melodii mai comerciale, mai la modă. Sînt în așteptare, să vedem ce va ieși”, a anunțat Nelly.

Chiar dacă piesele ei sînt bine cunoscute de întreaga țară, interpreta spune că pentru ea cuvintele „faimă” și „popularitate” nu au însemnătate: „Eu nu sufăr de boala vedetismului. Eu mă mențin acolo unde mă mențin. Muzica vorbește pentru mine – asta mă face să fiu bine așezată pe pămînt și să nu fiu fițoasă”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав