Cutremure stiri: 502

Designerul Nadia Gudumac a reprezentat Moldova la o expoziție din Germania

24 mar. 2016,, 17:00   Showbiz
3899 0
Дизайнер Надя Гудумак представила Молдову на выставке в Германии
Foto: facebook.com

La începutul acestui an, designerul autohton Nadia Gudumac, autoarea brandului „Nikita Rinadi” a reprezentat țara noastră la expoziția „Red Carpet”, în orașul Dusseldorf, Germania.


„Winery Colection” este colecția care a strălucit în Germania și care mai tîrziu a fost prezentată și acasă, la Fashion Event „Din Inimă”, relatează NOI.md.

„Înainte de a prezenta colecția aici, în Moldova, am fost selectată pentru a reprezenta Republica Moldova la o expoziție de prestigiu – «Red Carpet», care a avut loc la Dusseldorf. Am avut o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am reușit să prezint cu succes acolo colecția, după care am prezentat-o și acasă”, a afirmat Nadia în cadrul unei emisiuni televizate.

Potrivit designerului, colecția a fost apreciată bine, mai ales atunci cînd pe masă erau aranjate bomboane și șampanie din Moldova. „Au fost diferite categorii de vizitatori. Evenimentul mi-a oferit o bună experiență. Atunci cînd ești poziționat cu alte branduri, alte fabrici, designeri deja renumiți, înțelegi că doar acolo puteai căpăta o astfel de experiență. Brandurile expuse acolo au fost mai puțin cunoscute pentru noi, dar destul de cunoscute în țările de unde vin”, a adăugat designerul.

Colecția cu care a participat Nadia, alături de alte țări, precum Ucraina, Rusia, India, a reprezentat Moldova așa cum o vede autoarea: „Am încercat să stilizez această colecție după republica noastră, așa cum o văd eu, cum o simt eu, deoarece sîntem un popor cu nume, cu tradiții și asta am reprezentant eu prin «Winery Colection»”, a mărturisit designerul.

Cît despre tendințe în moda de acasă și cît de mult evoluează aceasta în Moldova, Nadia a remarcat: „Văd o evoluție a modei noastre, deoarece avem cu ce, avem oameni talentați, avem designeri care deja ar putea să-și impună tot profesionalismul și toată măiestria într-o colecție. În plus, avem femei frumoase pentru care trebuie create colecții”.
1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав