X 
Cutremure stiri: 506

Alla Donțu: Eu sînt o luptătoare

30 mar. 2016,, 17:45   Showbiz
4864 1

Алла Донцу: Я борец по натуре
Foto: noi.md

Cîndva membră a formației „Zbînț”, astăzi producătoare recunoscută în întreaga țară, Alla Donțu susține că este o femeie fericită, dar care nu se mulțumește cu ce are și mereu își dorește mai mult, notează NOI.md.


Activează în showbizul autohton de ceva timp, fapt ce i-a permis să cunoască mai profund acest domeniu: „Mie mi se pare utopic să exist într-o ramură care abia urmează să fie reinventată sau inventată. În acest an, tot mai mult mă gîndesc la faptul că sînt o luptătoare, este adevărat, dar luptele acestea îmi iau foarte mult timp, îmi fură din forțe și tinerețe. Eu cred și sper să demonstrez că și această latură a industriei ar putea să aducă bani în țară”, a afirmat Alla Donțu în cadrul unei emisiuni televizate.

Este o persoană căreia îi place mult ceea ce face. Datorită acestui fapt, își permite să colaboreze concomitent cu mai multe persoane.

„Am foarte multe proiecte care se dezvoltă concomitent, indiferent de locul în care mă aflu. Am și un proiect muzical în Ucraina. Este vorba de patru fete. Eu nu mă las dominată de presing și manipulări! Da, este foarte complicat să trăiești într-o țară atît de frumoasă cum este Republica Moldova, din cauza sistemului cumva bolnăvicios”, a remarcat Donțu.

În afara activității de producător, ea reușește să fie mamă și soție. Își iubește fiica și preferă să nu-i răpească copilăria cu diferite activități, dar o lasă să profite din plin de inocența acestei perioade:

„Noi sîntem două femei în casă, pe capul unui bărbat. Sigur că fiică-mea, Sofie-Margo, încearcă să mă domine de multe ori, dar comunicarea rezolvă totul. Noi avem o regulă în casă: pînă la cinci ani, nu o supunem pe fiica noastră la nimic. Adică fără engleză, muzică, matematică... Ea face tot ce vrea, deoarece este copil și acesta e dreptul ei. Dar o pregătim pentru etapa de 5-7 ani, în care va trebui să-și aleagă cîte ceva din ce își va dori să facă”, a mărturisit Alla.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав