X 
Cutremure stiri: 506

Lidia Isac pregătește postcardul pentru Eurovision (FOTO)

31 mar. 2016,, 14:45   Showbiz
3135 1

Lidia Isac pregătește postcardul pentru Eurovision
Foto: facebook.com

În aproximativ o luna, moldovenii vor sta cu ochii pe prima semifinala a Eurovisionului din acest an, de la Stockholm, pentru a o susține pe reprezentanta țării, Lidia Isac.


Pînă atunci însă, interpreta pregătește postcardul, pe care îl va expedia pentru showul din 10 mai, notează NOI.md.



Artista a făcut publice cîteva fotografii în care se reflectă muncă pe care o depune alături de echipa sa pentru a impresiona publicul. Potrivit acesteia, regizorii și cameramanii cu care lucrează au sosit tocmai din Suedia. Iar filmările s-au desfășurat în cîteva locații din întreaga țară. Este vorba despre Observatorul Astronomic din cadrul Universității Tehnice, Complexul Muzeal „Orheiul Vechi”, Complexul Turistic „Poiana bradului” și Parcul „Valea Morilor”.



Cu această ocazie, Lidia a purtat un set din organza mov și alb, marca „Raquette”.



Reamintim că reprezentanta Republicii Moldova va urca pe scena Eurovisionului în prima semifinală, pe 10 mai, cu numărul de ordine 6. Ea va interpreta piesa „Falling Stars”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав