X 
Cutremure stiri: 506

Vocea din spatele hitului „Chica Bomb” revine alături de Dan Balan

3 apr. 2016,, 14:00   Showbiz
10418 1

Vocea din spatele hitului „Chica Bomb” revine alături de Dan Bălan
Foto: acasatv.md

După doi ani, Laura Vetty, vocea din spatele hitului „Chica Bomb”, s-a afișat iar alături de Dan Balan. Back vocalista a fost observată la concertele interpretului autohton pe scenele din Tallinn, Dubai și Elveția, notează NOI.md.


Lipsa Laurei a fost înlocuită cu o altă solistă, blonda Tany Vander, însă nu pentru mult timp.

Într-un interviu acordat portalului promotime.md, Laura a menționat că este entuziasmată să lucreze alături de Dan Balan: „Să lucrez cu el este foarte frumos. Primesc o satisfacție enormă de la tot ce se petrece în scenă alături de el. În spatele reflectoarelor este o persoană sensibilă, care trăiește cu adevărat fiecare emoție pozitivă primită de la public, ascultători, fani. Este un omuleț deosebit. Un om de artă, îndrăgostit de viață și de ceea ce face. Este un suflet împlinit, pentru că și-a găsit drumul în viață și merge glorios pe el cu pași siguri”.

Pe lîngă colaborarea cu Dan, Laura are timp și pentru cariera sa solo, la care lucrează cu multă ardoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав