X 
Cutremure stiri: 502

Moldoveanca Eva Timuș a cucerit juriul de la ,,Next Star” (VIDEO)

1 apr. 2016,, 18:00   Showbiz
8313 1

Ева Тимуш прошла в суперфинал румынского шоу Next Star (ВИДЕО)
Foto: sputnik.md

Eva Timuș, tânăra de 13 ani care luna trecută a impresionat jurații de la „Голос Дети” din Rusia, are un nou trofeu în palmares, obținut în România.


Eva a impresionat jurații de la concursul „Next Star”: CRBL, Pepe și Alina Eremia.

Joia trecută, pe 17 martie Eva Timuș tânăra talentată din Moldova a participat la cea dea șasea ediție a sezonului „Next Star” și a interpretat melodia interpretată de Katy Perry – „Roar”.

Înainte de a-și începe evoluția tânăra a glumit și a dansat cu membrii juriului. Pepe i-a spus că fața ei îi pare cunoscută și că posibil a mai văzut-o la alte apariții televizate. De asemenea, ținuta scenică a Evei a trezit admirația juraților. Dorian Popa a spus „Am crezut că ești model”.

Chiar de la debutul piesei ,,Roar”, Eva i-a făcut pe toți să o asculte muți. Alina Eremia a spus că e foarte cochetă, apoi a comparat-o cu Taylor Swift. După interpretare jurații au aplaudat-o din picioare și i-au spus „Bravo!”.

Eva Timuș este o tânără de 13 ani din Chișinău, care a devenit cunoscută după mai multe participări la concertele lui Renato Usatîi, precum și la concursul „Детская Новая волна”. Recent, Eva și-a lansat un videoclip.

Vedeți mai jos interpretarea Evei Timuș la concursul „Next Star”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав