Cutremure stiri: 502

Lidia Isac continuă să cucerească Europa (FOTO)

5 apr. 2016,, 17:45   Showbiz
3978 1
Лидия Исак продолжает покорять Европу (ФОТО)
Foto: facebook.com

Reprezentanta Republici Moldova la concursul internațional de muzică „Eurovision 2016”, Lidia Isac continuă să cucerească publicul din Europa.


Îmbinînd plăcutul cu utilul, aceasta este observată la conferințe de presă, întîlniri și party-uri peste hotarele țării, alături de vedete de talie internațională și de concurenții săi de la Stockholm, relatează NOI.md.

După ce a cîntat pe scenele din România, acum Lidia se află în Rusia, acolo unde nu numai că a dat interviuri, dar unde s-a afișat la braț cu Serghei Lazarev la ziua lui de naștere. În cadrul acestui eveniment grandios, reprezentanta Moldovei a avut ocazia să se afle printre vedetele Rusiei, să se distreze și să-și întîlnească vechii prieteni chiar.



Lidia Isac a avut și o întrevedere cu reprezentatul Belarusului, Ivan, pe care l-a provocat să cînte piesa „Ioane,Ioane”, după ce a aflat că acesta are rădăcini moldovenești.

Reamintim că, Lidia Isac a pornit în turneul de promovare prin Europa la începutul acestei primăveri. Recent aceasta a filmat și spotul de prezentare care va fi rulat la Stockholm.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав