Cutremure stiri: 502

Adriana Ochișanu: Mama este și primul meu critic

9 apr. 2016,, 15:00   Showbiz
5293 0
Адриана Окишану: Мама – мой первый критик
Foto: moldovenii.md

Adriana Ochișanu, interpreta autohtonă care deși parcă a fost binecuvîntată cu o voce frumoasă, a trecut prin greutăți pe care doar o mamă le-ar putea înțelege.


Cum se descurcă astăzi, fiind departe de fiul său, ce susținere are în prezent, aceasta și alte lucruri a povestit în cadrul unui interviu, relatează NOI.md.

„Mi-am arătat latura sufletului și niciodată nu am exagerat. Poate mă dureau și cred că încă mă mai ating întrebările pe această temă, dar cînd am întors fila vieții, în ciuda multor provocări am tras niște învățăminte și niște concluzii. Am avut puterea să mă ridic. Atît timp cît ai sufletul curat și crezi în Dumnezeu, este o putere care te ajută”, așa a descris Adriana Ochișanu perioada de după divorțul cu soțul său și despărțirea de fiu, portalului ladrum.md.

La ultima sa aniversare, atunci cînd a susținut și un concert live, interpreta și-a dorit foarte mult să-l aibă și pe Cristi alături, dar nu s-a întîmplat: „Am înțeles că a avut un spectacol la Botoșani. Chiar și așa, eu nu încetez să-mi iubesc copilul și îi voi fi alături ori de cîte ori va avea nevoie de mine. Sînt sigură că va veni momentul cînd va înțelege și va trage niște concluzii”.

În pofida faptului că nu-și dorea categoric să facă ceea ce îi spunea mama sa, astăzi îi este recunoscătoare că a insistat să devină interpretă: „Nu-mi plăcea pentru că mama, autoritară cum era și mai este, mă obliga să cînt ceea ce mie nu-mi plăcea. Eu, la rîndul meu, sînt un om căruia nu-i poți impune ceva ce nu-i place. Ea a fost cea care și-a dorit șia insistat să devin cîntăreață, să fac studii în domeniu. Și îi mulțumesc foarte mult!”.

„Mama mai lăcrimează uneori la piesele mele, dar totodată ea este și principalul meu critic. Mereu mă consiliază. Îmi spune sincer ce îi place și ce nu. Al doilea critic este soțul meu, Sergiu”, a mai adăugat Adriana.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав