X 
Cutremure stiri: 506

Se alege cea mai frumoasă participantă Eurovision Song Contest

15 apr. 2016,, 17:15   Showbiz
4083 0
Выбор самой красивой участницы Евровидения (ФОТО)
Foto: eurovision.ru

Eurovision Song Contest înseamnă nu doar muzică, dar și eleganță feminină. Și în acest an, wiwibloggs.com – blogul de noutăți al concursului organizează competiția care va desemna cea mai frumoasă participantă al Eurovisionului, informează NOI.md.


În cadrul competiției s-au înscris deja 26 de concurente, iar organizatorii au dat star unui voting prin intermediul căruia fiecare își poate vota favorita. Printre acestea se numără și reprezentanta Moldovei la Stockholm – Lidia Isac.



Participanta care va aduna cele mai multe voturi va primi titlul de cea mai frumoasă concurentă Eurovision și va primi posibilitatea de a încheia contracte profitabile cu branduri cosmetice și vestimentare, avînd ocazia chiar să ajungă pe copertele unor reviste glossy din Europa.

La ora actuală Lidia Isac se află pe locul 15 cu 462 de voturi. Favorita competiției, deocamdată este reprezentanta Armeniei, Iveta Mukuchyan cu 5413 voturi.



Reprezentata Ucraine, Jamala a acumulat pînă acum 737 de voturi. Lidia Isac poate fi votată aici
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав