X 
Cutremure stiri: 506

Lidia Isac și-a încheiat turneul de promovare

21 apr. 2016,, 17:30   Showbiz
2925 0

Lidia Isac și-a încheiat turneul de promovare
Foto : hociu.ua

Reprezentanta Republicii Moldova la Concursul Internațional de Muzică „Eurovision 2016”, Lidia Isac, și-a încheiat turneul de promovare.


Anunțul a fost făcut de către producătorul ei, Serghei Orlov, informează NOI.md.

Într-un mesaj postat pe pagina sa, Serghei Orlov anunță că Lidia a participat la trei dintre cele cinci cele mai importante concerte de promovare Eurovision. În tot acest timp, interpreta a reușit să viziteze cîteva orașe europene și să facă cunoscută piesa sa „Falling Stars” publicului larg: Moscova, București, Bruxelles, Amsterdam, Stambul, Tel Aviv. Regretul lor este că nu au ajuns la Riga și Londra.

„La Moscova showul s-a petrecut sub genericul «Vei vedea asta primul» (Ты увидишь это первым), unde s-au adunat participanți din zece țări. La Amsterdam, la «Eurovision in Concert» au venit reprezentanți din 28 de țări. La Tel Aviv, la showul «Israel Calling» au venit artiști din 18 țări. Am făcut cunoștință cu aproape toți participanții, iar cu unii dintre ei chiar ne-am împrietenit”, a scris Serghei Orlov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав