Cutremure stiri: 502

Mevv a lansat videoclipul piesei „O mie” (VIDEO)

25 apr. 2016,, 12:15   Showbiz
3256 0

Mevv выпустил видеоклип к песне «O mie» (ВИДЕО)
Foto: ea.md

Interpretul Mevv și-a bucurat zilele acestea fanii cu un nou videoclip.


Este vorba de piesa „O mie”, lansată în luna decembrie a anului trecut, relatează NOI.md.

„Piesa relatează despre dragostea pură și un om care, dacă ar trăi o mie de vieți, ar merge pe aceleași drumuri, pe aceeași cale și cu același destin. Imaginile din videoclip vin să completeze această idee și s-o amplifice cu diverse simboluri”, a menționat interpretul.

Videoclipul relevă istoria unui om aflat în căutarea speranței și dragostei. Simbolul dominant în imagini este cel al drumului în diversele lui variații și îndeosebi al căii ferate. Regizorul videoclipului este Denis Chirtoacă, iar cel care apare în imagini este pictorul Valentin Maslov.

Filmările au avut loc în vara anului 2015 și au durat timp de două săptămîni, în care au fost vizitate peste douăzeci de locații. Potrivit sursei, unele imagini din videoclip au fost surprinse absolut întîmplător, dar s-au încadrat perfect în contextul peliculei.

„Apariția unui copil care primește în dar de la protagonist un ceas este, probabil, simbolul actual al timpului”, a comentat regizorul Denis Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав