X 
Cutremure stiri: 506

Lidia Isac a lansat videoclipul piesei „Falling stars” (VIDEO)

29 apr. 2016,, 15:50   Showbiz
4386 0

Lidia Isac a lansat videoclipul piesei „Falling stars”
Foto: noi.md

Cu două zile înainte de plecarea sa la Stockholm, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2016, Lidia Isac, a lansat videoclipul piesei „Falling stars”, informează NOI.md.


Clipul a fost filmat în cîteva locații din Chișinău și într-un cîmp din afară orașului, de către o echipă din țară. Regizorul și scenaristul clipului este Corina Caireac. Un alt regizor alături de care a lucrat Lidia este Igor Levinschi. Este pentru a doua oară, cînd interpreta colaborează cu această echipă și s-a arătat foarte mulțumită.

În imagini, Lidia apare într-o rochie mov, alături de un cosmonaut. Atît ținuta interpretei, cît și cea a partenerului ei de scenă, au fost create de designerul autohton Evgheni Hudorojcov.

Lidia a menționat că toate pregătirile pentru marele eveniment din 10 mai au fost finisate și că la Stockholm va pleca chiar pe 1 mai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав