X 
Cutremure stiri: 506

Cum a ajuns Laura Vetty să cînte iar cu Dan Bălan

10 mai. 2016,, 13:15   Showbiz
9087 0

Cum a ajuns Laura Vetty să cînte iar cu Dan Bălan
Foto: acasatv.md

Odată cu începerea noului an, Laura Vetty a reluat colaborarea cu interpretul Dan Bălan.


După o pauză de cîțiva ani, Laura a revenit pe scenă, în calitate de back-vocalistă, alături de Dan, relatează NOI.md.

Laura a mai evoluat pe scenele mari împreună cu Dan Bălan în perioada cînd avea 18-19 ani, după care s-a căsătorit și a devenit mămică, motiv pentru care a părăsit lumea muzicii pentru cîțiva ani. După ce fiica sa, Maia, a împlinit 3 anișori, Laura a reluat colaborarea cu renumita vedetă autohtonă.

„Cu Tany Vander Dan nu s-a certat, doar că fiecare colaborare este individuală. A avut o colaborare cu ea, acum cu mine. A fost o propunere din partea lui, pe care eu am acceptat-o. Este ceea ce am mai făcut pînă acum, ceva plăcut,”, a mărturisit Laura Vetty în cadrul unei emisiuni.

Recent, cei doi interpreți s-au întors dintr-un turneu din Cipru. Laura afirmă că este încîntată să evolueze alături de Dan Bălan: „Îmi plac nespus turneele, concertele cu Dan – din ele învăț foarte mult!”.

Laura a mai menționat că la concertele la care ia parte, se cîntă doar piesele lui Dan Bălan, în repertoriu nu se regăsesc și piesele ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав