Cutremure stiri: 506

Iată cum a evoluat reprezentanta Moldovei pe scena Eurovision (VIDEO)

10 mai. 2016,, 23:10   Showbiz
1901 1

Foto Фото: noi.md

Astăzi Republica Moldova a evoluat în prima semifinală Eurovision 2016. Reprezentanta țării noastre, Lidia Isac a ieșit pe scenă a treia în concurs.

Pe lîngă spectacolul de lumini, Lidia a fost însoțită în scenă de un cosmonaut, Iurie Rîbac. Anterior, el a dansat și alături de Aliona Moon la aceeași competiție doi ani în urmă. Ideea de a aduce un cosmonaut în scenă a venit de la videoclipul piesei, care este realizat în același stil, explica Lidia într-un interviu anterior pentru organizatorii Eurovision.

Ținuta cu care Lidia a evoluat a fost creată de designerul Evgheni Hudorojcov, cel care i-a creat și ținuta cu care a evoluat în finala națională. De data aceasta, Lidia Isac a ales să poarte o rochie scurtă în stil avangarde.

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/4Hvg3KogZxg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав