X 
Cutremure stiri: 506

Mesajul de mulțumire al Lidiei Isac pentru fanii săi

11 mai. 2016,, 11:15   Showbiz
4414 1

Mesajul de mulțumire al Lidiei Isac pentru fanii săi
Foto: diez.md

La scurt timp după aflarea rezultatelor primei semifinale a Eurovisionului, Lidia Isac a ținut să le mulțumească admiratorilor săi pentru susținere și încurajare.


Chiar dacă interpreta nu s-a calificat în marea finală din 14 mai, ea se arată optimistă, relatează NOI.md.

„Prieteni, mulțumesc că ați fost parte din viața mea în această perioadă, la acest teleshow. Mersi pentru emoțiile voastre! Doresc societății moldave cît mai multă fericire și lumină în suflet. Pentru mine, personal, Eurovisionul încă nu s-a terminat. Aici, după culise, urmează multe lucruri interesante pentru viitorul meu. Mulțumiri speciale criticilor fondate sau nefondate. Datorită lor, înțeleg sensurile vieții, psihologia oamenilor și devin mai zîmbitoare și mai puternică! Cîndva tehnologiile digitale performante vor fi și în Moldova noastră mică, dar încă frumoasă!”, a scris Lidia pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, în acest an, Republica Moldova a fost reprezentată la concursul internațional „Eurovision 2016” de către tînăra interpretă Lidia Isac. Aceasta a evoluat în prima semifinală din 10 mai, însă nu a reușit să se califice în finală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав