Cutremure stiri: 506

Trupa „Bravissimo” organizează primul său concert aniversar

24 mai. 2016,, 16:45   Showbiz
3440 0

Trupa „Bravissimo” organizează primul său concert aniversar
Foto : acasatv.md

La un an de la fondare, trupa „Bravissimo” organizează un concert aniversar grandios.


Membrii trupei au devenit cunoscuți în țară, dar și peste hotare după prestanța din cadrul unui concurs din România.

Concertul va avea loc la Karaoke Concert Hall Atrium pe 26 mai, începînd cu ora 19.00. Mai multe detalii despre eveniment băieții au relatat în cadrul emisiunii „Prima oră”, difuzat de canalul Prime TV.

- Pe 26 mai invitați lumea la un concert. Ne spuneți mai multe detalii?

Este primul nostru concert live aici, în Republica Moldova. Este un început al șirului de concerte pe care le vom da în 2016. Noi îl numim „Concert aniversar”, deoarece avem un an de activitate. Cu această ocazie, am zis să organizăm acest eveniment. Poate pînă la finele anului mai dam un concert sau două chiar.

- Ce îi așteaptă pe cei de acasă cînd vor veni la concert? Ce le pregătiți?

Avem un repertoriu interesant, vom avea și invitați speciali: Vali Boghean, Cristina Scarlat, Brain Band, Marina Cara, Aurel Chirtoacă și Tatiana Costiuc. Ne-am propus ca, cu fiecare dintre invitați să facem un duet, apoi să le oferim posibilitatea să cînte singuri. Vom avea un repertoriu destul de vast, de la muzică folclorică la operă, pop, ceva din R&B, dar acesta este un secret. La fel, vom avea niște piese noi, pe care încă nu le-am cîntat în Moldova niciodată. Va fi și un show de costume, lumini.

- Care a fost cel mai complicat moment din toată această „nebunie” frumoasă?

Noi nu avem momente complicate! Un profesionist nu are de a face cu momente complicate, deoarece, atît timp cît există muncă, există și un rezultat. Într-un final, ne reușește absolut orice lucru pe care ni-l planificăm.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав