X 
Cutremure stiri: 506

Vine vara! Unde vor fi vedetele noastre în perioada estivală (FOTO)

27 mai. 2016,, 15:40   Showbiz
3543 0
Лето на пороге! Где будут отдыхать наши звезды?
Foto: mail.ru

În cîteva zile se va da startul perioadei estivale.


Vacanță, soare, plajă sau, cine știe, poate munte, toți își pregătesc bagajele pentru a pleca la odihnă. Și dacă noi ne-am obișnuit că putem beneficia de o săptămînă, două de concediu, atunci vedetele autohtone îmbină odihna cu munca, notează NOI.md.

Solicitat de NOI.md, marele naist Constantin Moscovici ne-a mărturisit că și în acest an e pus pe muncă, iar vacanța nu-și are loc în agenda sa: „Ca de obicei, sînt în lucru. În iunie am cîteva concerte în Monaco și Rusia. În iulie voi fi în juriu la concursul «Slaveanski bazar», iar în august am repetiții și lucrez în studio. Familia va fi cu mine în tot acest timp”.



Pașa Parfeni e în proces de lucru și la vacanță încă nu se gîndește. „Încă nu am reușit să-mi planific nimic”, ne-a spus interpretul.



Lenuța Burghilă se va delecta cu atmosferă marină de pe litoralul din România. „Anul acesta, o bună perioadă voi fi în România, pe litoral. Voi face o frumoasă și plăcută combinație între muncă și odihnă. Desigur, în plan creativ, mereu marea m-a inspirat”, a declarat artista pentru un portal de știri autohton.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав