X 
Cutremure stiri: 506

Iubita lui Renato Usatîi, Sandra, vorbește despre frumusețe

2 iun. 2016,, 15:36   Showbiz
9891 5

Iubita lui Renato Usatîi, Sandra, vorbește despre frumusețe
Foto : kankan.md

Sandra Dodon, iubita lui Renato Usatîi, a acceptat să vorbească despre trucurile sale de frumusețe. Pentru Shok.md, tînăra a mărturisit că nu depune eforturi maxime în acest sens, însă are mici secrete care o ajută să arate bine, notează NOI.md.


„Eu genetic nu am probleme cu kilogramele în plus, ba din contra – mereu am dorit să adaug cîteva kilograme, însă pentru o siluetă perfectă este nevoie de sport și un mod de viață cît mai sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsește salata și sucul fresh”, susține Sandra.

Ea a menționat că își îngrijește părul cu produse de înaltă calitate.

„Fac măști naturale și mai contează mult cine are grijă de părul tău. Eu am noroc de o meșteriță cu mîini de aur, căreia mă pot încredința. Pentru îngrijirea tenului și a pielii, nu fac ritualuri deosebite. Pot să spun că liniștea sufletească, dragostea și încrederea în sine, la fel, contribuie la frumusețea unei domnișoare”, a declarat Sandra.

Renato Usatîi a făcut public numele iubitei sale în luna mai .

Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, susține că nu se află în niciun grad de rudenie cu iubita liderului Partidului Nostru, Sandra Dodon .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав