Cutremure stiri: 502

Primul interviu al Anișoarei Loghin în calitate de soție de primar

3 iun. 2016,, 11:35   Showbiz
5250 4

Primul interviu al Anișoarei Loghin în calitate de soție de primar
Foto : kp.md

La cei 26 de ani ai săi, prezentatoarea ProTV Chișinău Anișoara Loghin și-a unit destinul cu bărbatul pe care îl iubește, a devenit nașă și deja vorbește despre dorința de a avea un copil.


Zilele trecute a avut parte de un ghinion – s-a trezit cu mașina inundată. „Eram cu o prietenă și totul s-a întîmplat în 5 minute. Mi-am dat seama cînd toată lumea a sărit cu gura, eu am avut noroc... Am așteptat să se retragă apa, motorul nu a fost afectat... Fiecare dintre noi are zile bune, zile proaste. Eu prefer să nu dau vina pe destin sau pe soartă”, a spus Anișoara.

Despre interesul sporit pe care îl are toata lumea pentru ei doi, Anișoara spune: „Noi ne-am obișnuit că lumea vorbește. Oricine ar fi fost șotia primarului, lumea era să fie interesată.” Anișoara a evitat să spună care este numele de familie înscris în certificatul de căsătorie, spunînd că este o chestie intimă și va ramîne micul secret al familiei.

„Decizia a fost luată foarte demult. Data nunții noastre a fost stabilită încă în septembrie și, contrar zvonurilor, nu a fost schimbată niciodată... Evenimentul a fost gîndit să fie cît mai simplu și modest. De asta nu au fost multe tradiții și nici mîncare nu a fost pe masă.”

„Cred că e timpul să mă dedic familiei. Eu mi-aș dori să avem un copil și cred că în acel moment voi ști și mai departe ce vreau”, a mărturisit proaspăta soție Anișoara.

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin și-au unit destinele pe 20 mai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав